La Gamme Complète des Dentifrices et Bains de Bouche Zendium
défenses naturelles

REKOMMENDERA
DEN ZENDIUM SOM
PASSAR DIN
PATIENT BÄST

REKOMMENDERA
DEN ZENDIUM SOM
PASSAR DIN
PATIENT BÄST

ZENDIUM RESPEKTERAR MUNNEN

Zendiums sortiment innehåller flera varianter för att uppfylla olika munvårdsbehov, vilket erbjuder ett komplett munvårdssystem som hjälper dina patienter att skydda sina munnar naturligt. Zendium tandkräm och munvatten innehåller naturliga enzymer och proteiner som hjälper till skapa ett naturligt skydd för munnen, medan Zendiums tandborstar har utvecklats i samarbete med odontologiska experter för att säkerställa att munnens komplexa anatomi respekteras.

Zendiums tandkräm innehåller naturliga enzymer och proteiner som avspeglar några av dem som finns i saliven. Det är kliniskt bevisat att Zendium boostar de hälsorelaterade bakterierna för att främja ett balanserat oralt mikrobiom.1* Alla Zendiums varianter innehåller fluor för att skydda mot karies och är fria från SLS för att respektera de ömtåliga vävnaderna i munnen.

*Avser det orala plackets mikrobiom och den relativa förekomsten av bakteriearter med en
känd koppling till tandköttshälsa eller sjukdom efter 14 veckor med tandborstning två gånger dagligen med Zendium jämfört med baseline.

FRESH+WHITE TANDKRÄM

Innehåller Zendiums naturliga enzym- och proteinsystem och fluor (1450 ppm), och tar även skonsamt bort missfärgningar och ger en frisk andedräkt. Passar patienter som eftersöker en mildare tandkräm med en friskare smak än Zendium Classic.

BIOGUM™
TANDKRÄM

Zendium Biogum tandkräm innehåller naturliga enzymer och proteiner, som återspeglar några av dem som finns i saliven, inklusive laktoferrin. Laktoferrin i saliven hjälper till att bekämpa orsakerna till inflammation och blödningar i tandköttet, genom att minska ackumuleringen av vissa järnberoende bakterier i samband med tandköttsproblem.

EMALJE PROTECT
TANDKRÄM

Innehåller Zendiums naturliga enzym- och proteinsystem och fluor (1450 ppm). Utvecklad för att skydda emaljen mot syraattacker, genom att förstärka den naturliga pellikeln.

MILD WHITENER
TANDKRÄM

I tillägg till de naturliga enzymerna och proteinerna samt fluorer innehåller Zendium Mild Whitener dinatriumpyrofosfat för att reproducera den naturliga vitheten i tänderna. Den är dessutom skonsam för emaljen och innehåller inte SLS.

SALIVA GEL
FUKTGEL

Zendium Saliva Gel en fuktgel baserad på colostrum (råmjölk) som används vid torra och känsliga slemhinnor, samt för protesbärare för att hålla protesen på plats. Den bildar en skyddande hinna som ger en långvarig fuktning av munnens slemhinnor samt stimulerar salivproduktionen, och har en mild smak som ger en behaglig känsla i munnen. Innehåller enzymer & proteiner som kompletterar salivens skyddande egenskaper samt fluor (10 ppm). OBS! Detta är inte en tandkräm.

ZENDIUM CLASSIC
TANDKRÄM

Zendium Classic innehåller naturliga enzymer och proteiner som hjälper till att bekämpa orsakerna till karies och tandköttsproblem och skapar ett naturligt skydd för munnen. Tandkrämen innehåller också fluor (1450 ppm) som stärker emaljen, och ett milt skummedel som gör den lämplig för patienter även med de mest känsliga munslemhinnor. Fri från SLS.

SENSITIVE
TANDKRÄM

Utöver Zendiums naturliga enzym- och proteinsystem, fluor (1450 ppm) och xylitol innehåller Zendium Sensitive 5% kaliumnitrat för att motverka ilningar i tänderna. Fri från SLS.

SENSITIVE WHITENER
TANDKRÄM

Utöver Zendiums naturliga enzym- och proteinsystem, fluor (1450 ppm) och xylitol innehåller Zendium Sensitive 5% kaliumnitrat för att motverka ilningar i tänderna och tar även skonsamt bort missfärgningar. Fri från SLS.

COOL MINT
TANDKRÄM

Utöver Zendiums naturliga enzym- och proteinsystem och fluor (1450 ppm) innehåller Zendium Coolmint även xylitol som ger en mild mintsmak och verkar uppfriskande för munnen. Fri från SLS:

JUNIOR BARNTANDKRÄM
FRÅN 5 ÅR

Zendium Junior tandkräm är speciellt utformad för att skydda och stärka nya permanenta tänder. Den har en mild smak av mint och salmiak och innehåller Zendiums enzym- och proteinsystem samt fluorid (1450 ppm). Innehåller inte SLS.

KIDS BARNTANDKRÄM
UPP TILL 5 ÅR

Zendium Kids är speciellt utformad för att ge ett varsamt skydd för mjölktänder hos barn upp till 5 år. Den har en mild fruktsmak och innehåller enzymer och fluor (1000 ppm), vilket hjälper till att skydda och stärka mjölktänder. Innehåller inte SLS.

Med vår långa historia och expertis i förståelsen kring oral fysiologi, har vi samarbetat med odontologiska experter för att utveckla tandborstar enligt Zendiums förhållningssätt till munvård. Zendiums serie av tandborstar är utformade för att rengöra hela munnen försiktigt och noggrant. Med fina, rundade borststrån och ett litet borsthuvud som kan komma åt alla hörn av munnen, hjälper Zendiums tandborstar dina patienter att effektivt ta bort plack utan att skada den orala vävnaden.

SENSITIVE
EXTRA SOFT

Sensitive Extra Soft-tandborste

Med extra tunna och mjuka borststrån för att säkerställa en mjuk och precis rengöring. Litet borsthuvud som gör det enkelt att komma åt i alla delar av munnen.

Utvecklad i samarbete med odontologiska experter.

CLINIC MEDIUM

Clinic Medium-tandborste

Det speciella borsthuvudet med borststrån i flera längder säkerställer effektiv rengöring mellan tänderna. Den lilla borsthuvudet gör det lätt att nå alla hörn av munnen.

Utvecklad i samarbete med odontologiska experter.

CLINIC SOFT

Clinic Soft-tandborste

Det speciella borsthuvudet med borststrån i flera längder säkerställer effektiv rengöring mellan tänderna. Den lilla borsthuvudet gör det lätt att nå alla hörn av munnen.

Utvecklad i samarbete med odontologiska experter.

Zendium munskölj arbetar i harmoni med Zendium tandkräm och innehåller samma naturliga enzym- och proteinsystem. Daglig användning av munskölj som en fast del av munvårdsrutinen kan hjälpa till att skapa ett naturligt skydd för munnen. Zendium munskölj innehåller 225 ppm fluor och är fri från alkohol.

BIOGUM™ MUNDSKÖLJ

Zendium Biogum munskölj är lämplig för patienter med tandköttsproblem, och innehåller enzymer och proteiner som återspeglar några av de som finns i saliven, inklusive laktoferrin. Laktoferrin i saliven hjälper til

CLASSIC MUNSKÖLJ

Zendium Classic munskölj innehåller naturliga enzymer och proteiner som hjälper till att bekämpa orsakerna till karies och tandköttsproblem, och skapar ett naturligt skydd för munnen. Den innehåller fluor (225 ppm), är fri från alkohol och ingredienserna är noga utvalda för att vara skonsamma mot munnen.

Back to top