zendium enfants
défenses naturelles zendium

SKYDDA DE   
MEST KÄNSLIGA 
MUNNARNA   

SKYDDA DE
MEST KÄNSLIGA
MUNNARNA

les jeunes bouches sensibles et délicates

ZENDIUM ÄR EN MILD TANDKRÄM SOM SKYDDAR UNGA MUNNAR

protège les jeunes bouches
jeunes bouches zendium

Barnets mun har sitt alldeles eget naturliga försvar, enzymer och proteiner i saliven, som har förmågan att skydda dem från dentala problem. Men ibland kan detta försvar försvagas, vilket kan orsaka plack, karies, tandköttsproblem, ilningar eller till och med afte.

Zendium innehåller naturliga enzymer och proteiner som redan finns i munnen. Så varje gång du borstar boostas deras naturliga försvar, och ger extra kraft till att bekämpa orsakerna till dentala problem.

formule douce
doux mais efficace zendium

Barn tycker om att borsta tänderna med en tandkräm som har mild smak och som är skonsam för deras känsliga munnar. Det gör tandborstningsrutinen lättare och gör att den håller längre.

Därför använder Zendium endast mild smak och milt skummedel, och lämpar sig även för de mest känsliga barns munnar. Dess milda formula lämpar sig även för barn som har en tendens att få afte.

les jeunes bouches sensibles et délicates

ZENDIUM KIDS UPP TILL 5 ÅR

Zendium Kids innehåller samma naturliga enzymer och proteiner som redan finns i munnen för att bekämpa karies och tandköttsproblem. Vid varje borstning boostar den munnens eget försvar och bekämpar orsakerna till munvårdsproblem såsom karies, tandköttsproblem och ilningar. Zendium Kids har en lägre fluorhalt (1000 ppm) än tandkräm för vuxna och innehåller inte SLS (Sodium Lauryl Sulphate) för att respektera barnets känsliga mun. Smaken är mild och fruktig, särskilt utformad för att passa unga munnar.

Se produkt
zendium protège les jeunes bouches

ZENDIUM JUNIOR FRÅN 5 ÅR

Zendium Junior innehåller samma naturliga enzymer och proteiner som redan finns i munnen för att bekämpa karies och tandköttsproblem. Vid varje borstning boostar den munnens eget försvar och bekämpar orsakerna till munvårdsproblem såsom karies, tandköttsproblem och ilningar. Formulan innehåller 1450 ppm fluor, som hjälper till att härda nya permanenta tänder. Zendium innehåller inte SLS (Sodium Lauryl Sulphate), vilket gör den skonsam för barns känsliga munnar. Smaken är mild med en hint av mint och salmiak.

SE PRODUKT

GODA RÅD OCH VÄGLEDNING FÖR BORSTNING AV DITT BARNS TÄNDER

 
  1. Börja borsta tänderna så snart som den första tanden är synlig.
  2. Borsta två minuter två gånger om dagen (en gång på morgonen och en gång innan läggdags) för att skydda tänderna och göra borstningen till en rutin för barnet.
  3. Gör det enkelt att borsta tänderna. Borsta tänderna tillsammans med ditt barn, förklara vad du gör och upprepa samma steg varje gång.
  4. Sätt ditt barn i knät, håll ut i kinden med en en hand och borsta med den andra handen. Håll även i huvudet på bebisar.
  5. Borsta med små cirkulära rörelser längs tandköttskanten.
  6. Använd en mängd tandkräm lika stor som barnets lillfingernagel.
  7. Hjälp ditt barn att borsta tänderna upp till 9-10 års ålder.
Back to top