notre histoire
défenses naturelles

DIN MUN ÄR
VÅR HISTORIA

DIN MUN ÄR
VÅR HISTORIA

line1

INSPIRERAD AV DIN
MUNS EGEN STYRKA

Vår mun är hem för 100 miljarder bakterier, och många av dem spelar en viktig roll när det gäller att hålla munnen och tänderna friska.

Zendium, med naturliga enzymer och proteiner, boostar de goda bakterierna samtidigt som den reducerar de dåliga bakterierna, och skapar ett naturligt skydd mot tandproblem.

line2
Dr Henk Hoogendoorn

INNOVATIV BIOVETENSKAP

Vår historia började i Skandinavien 1969, när mikrobiologen Dr. Henk Hoogendoorn inledde ett uppdrag med målet att utveckla en tandkräm som skulle skydda munnen på samma sätt som naturen själv hade tänkt.

Dr. Hoogendoorn studerade hur vår mun naturligt kontrollerade bakterier för att skydda tänder och tandkött. Han utvecklade en tandkräm som använde samma naturliga enzymer och proteiner som munmen naturligt använder för att bekämpa orsakerna till karies och tandköttsproblem. Så föddes Zendium! Allt utan att behöva använda antibakteriella medel.

line4
bioscience scandinave

BEVISAD SUCCÉ I SKANDINAVIEN

Skandinavien tillhör för närvarande ett av de mest beundrade delarna av världen när det kommer till munvård.

Många skandinaviska tandläkare och läkare rekommenderar sina patienter att använda Zendium. Zendium är faktiskt det mest pålitliga varumärket bland tandläkare i Skandinavien.

Sedan starten i Danmark har Zendium byggt upp 35 år av publicerad forskning och erfarenhet och har blivit ett av de ledande varumärkena i Danmark.

line3
Back to top