Kvinna som ler i badrummet

Patienter som efterfrågar ett naturligt men effektivt förhållningssätt till munvård

Ett naturligt förhållningssätt utan att ge avkall på effekten

Patienterna blir mer och mer intresserade av vad de får i sig med maten de äter och genom de produkter de använder utanpå sin kropp. Samma sak gäller munvårdsprodukter: naturliga ingredienser blir allt vanligare och många patienter eftersöker ett alternativt förhållningssätt. Vissa tandkrämssorter med naturliga ingredienser innehåller inte fluor och har ingen kliniskt bevisad effekt; därför måste vi när patienter efterfrågar naturliga ingredienser vara säkra på att inte ge avkall på hälsan.

Zendium är inspirerat av munnens naturliga försvarssystem

Munnen har en naturlig skyddsförmåga mot orala infektioner och sjukdomar. Detta är till största delen tack vare salivens enastående egenskaper och skyddande enzymer och proteiner, som bidrar till att upprätthålla ett balanserat oralt mikrobiom och en frisk mun.

Zendium inspireras av munnens naturliga försvar. Zendium är en fluortandkräm för daglig tandborstning som innehåller naturliga enzymer och proteiner som återspeglar några av dem som finns i saliven. Genom sina aktiva ingredienser boostar Zendium de naturliga antimikrobiella komponenterna i saliven, inklusive väteperoxid och hypotiocyanit, som bidrar till att upprätthålla ett balanserat oralt mikrobiom.

Zendium har stöd av klinisk evidens 

Zendium erbjuder ett naturligt förhållningssätt till munvård, men, och det är avgörande, med bevisad effekt. Zendium är kliniskt bevisad att förbättra tandköttshälsan på ett naturligt sätt, genom att balansera det orala mikrobiomet.* Med 0 % SLS, är det också kliniskt bevisat att den är skonsam mot munnen.  

Ett paradigmskifte inom munvården

Zendium passar personer som eftersöker ett naturligt förhållningssätt till munvård, som inte innehåller starka kemikalier, men med bibehållen effekt. 

*Avser det orala plackets mikrobiom och den relativt stora mängden bakterier med känd koppling till tandköttshälsa eller sjukdom efter 14 veckors tandborstning med Zendium två gånger per dag jämfört med baseline.